Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (4.39 secunde)
“Vom continua conlucrarea cu ziarele si revistele, pentru ca, in preajma zilei de 1 iulie (data de la care leul nou va intra in circulatie - n.red.) sa republice pe spatii mari, vizibile, eventual pe coli detasabile, atat elementele de siguranta ale noilor bancnote, cat si echivalentele, incepand de la 100 de lei vechi si 1 ban nou pana la bancnota noua de 100 de lei, egala cu un milion de lei vechi.
Potrivit lui Isarescu, in patru ani, BNR ar fi avut costuri mai mari daca ar fi continuat emisiunea de bancnote si monede care este in circulatie in prezent.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari.
Desi de la 1 iulie a intrat in circulatie leul nou, Banca Nationala a Romaniei (BNR) mai are in stoc foarte multe bancnote noi din leii nedenominati, care trebuie sa-si urmeze ciclul.
Ofera suport vocal in romana sau engleza si tine cont de semnele de circulatie“, a declarat unul dintre reprezentantii companiei. ... Harta Romaniei are implementate in afisaj atat semnele de circulatie, cat si limita de viteza legala pentru fiecare din drumurile afisate.
Libera circulatie a marfurilor, o problema!? ... De aceea, se poate ajunge pana la activarea clauzei de piata interna, adica marfurile romanesti nu vor beneficia de dreptul de libera circulatie pe piata UE", a declarat Anca Boagiu.
Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, tara noastra va trebui sa recupereze minimum 50% din deseurile puse in circulatie.
Introducerea sistemului electronic care va permite conducatorilor auto sa achite amenzile de circulatie in regim online, prin card bancar, este amanata de peste trei luni, deoarece autoritatile nu au stabilit in timp util cine va suporta comisionul aferent platii.
Dupa verificarea de aici, fostul proprietar al rablei pleaca cu trei acte - unul necesar la radierea din circulatie a masinii, unul pentru scoaterea din evidenta fiscului si cu un certificat de predare in vederea distrugerii, care tine loc de chitanta in valoare de 30 de milioane de lei, care va fi inmanat dealerului la care s-a inscris.
Negocierile care incep astazi se vor desfasura in cadrul unor grupe de lucru specializate pe dosare tehnice, precum dosarul agricol, cel al asistentei financiare si cel privind perioadele de tranzitie, care vizeaza extinderea aplicarii celor patru libertati de circulatie (a bunurilor, serviciilor, persoanelor si capitalurilor).
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Iar cei care sufera prejudicii in urma accidentelor de circulatie produse pe teritoriul Romaniei de autovehicule inmatriculate in Romania, dar care nu sunt asigurate, sau ca urmare a accidentelor de circulatie in care autorul ramane neidentificat, primesc totusi despagubiri.
"Raiffeisen Bank a hotarat ca procesul de convertire a bancomatelor sale la leul nou sa tina cont de masa de moneda noua aflata in circulatie, in asa fel incat clientii sai sa nu fie afectati", a declarat Iulian Dascalescu, manager tranzactii numerar.
Cate dintre bancomatele din Craiova elibereza bancnote noi cu mai putin de doua luni inainte ca vechile monede sa iasa din circulatie, ne spun reprezentantii bancilor din Craiova. ... In primul rand, pentru ca mai e putin si banii vechi vor fi scosi din circulatie.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii.
Incepand cu 1 ianuarie 2002, euro a intrat propriu-zis in circulatie si in buzunarele cetatenilor europeni, inlocuind moneda folosita pana la acel moment doar interbancar, ECU. ... Monedele si bancnotele nationale ale statelor din Zona Euro au fost scoase din circulatie pe 28 februarie 2002.
Reamintim ca la sfarsitul anului trecut BNR a retras din circulatie pana la 98% din bancnotele emise anterior denominarii leului, ramanand astfel la populatie doar 2% din cupiurile vechi.
Cele patru libertati fundamentale sunt libera circulatie a marfurilor, a persoanelor, a serviciilor si a capitalului, fiecare dintre acestea putand avea un impact pozitiv sau negativ asupra mediului de afaceri, cele mai vulnerabile fiind intreprinderile mici si mijlocii.
Or, noi circulam pe camp, iar multe dintre tractoarele folosite la muncile agricole nici nu sunt inscrise in circulatie", a declarat Constantin Iancu, presedintele Asociatiei Producatorilor Agricoli Dolj. ... "Am tractor, dar nu circul cu el pe drumurile publice si nici nu l-am inscris in circulatie.
De asemenea, garantia pentru importul de bunuri scutite de taxe se constituie la biroul vamal la care s-a depus declaratia vamala de punere in circulatie, in cuantumul care sa acopere TVA care ar fi datorata la punerea in libera circulatie a bunurilor.
google-analytics.com